Těžká má mysl je od přemýšlení
kým jsem a kde otázka k zamyšlení
často mé vědomí bloudí jen tak
až z toho přechází zrak
nelehké bloumaní všech myšlenek mých
a podjatost lhářství jazyků zlých
co tvrdí nepravdy a chtějí jen škodit
takových je nejlepší navždy se zbavit
ze svého života slušně vyprovodit