Myšlenka
.
Okolo košů zuřivě vykouřená čvaňha
doba je nerv
bez domova je slovo co nepochopíš
a co teprv Oběť
Ostnatý drát může být růžový
gilotina design
mezi verši poskakovat mužík
a chtít výpalné
těkavé oči stříbrní pstruzi
na tvora narazíš cestou
Odval mne Poprosí
.
.
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Pamína, Jort, yarek, Marten, Frr, šerý
Komentáře (10)
Komentujících (5)