Jé... moc pěkný. Kdybys zavěsil první a třetí sloku jako samostatná haiku, tak máš dvakrát víc tipů. Nebo třikrát? Každopádně je u mně máš uložený a já mám zase Tebe uloženýho v oblíbených :-)
16.07.2019 19:15:49 | Pamína
Díky za tolik pochval...haiku mám sice rád, ale tady je to jen přírodní lyrika vs. stres existenciálního lidskýho světa jako kontrast...;-)
16.07.2019 22:47:07 | Marten