Tady někdo takového zřejmě potkal. No některým ženám, které hledají jen povyražení, to zřejmě nevadí. Problém je, že většina chlapů v daný okamžik nevidí dál do budoucnosti, než pár minut. Ale pokud to není z pomsty, tak ublížení není cílem, jen následkem.
19.07.2019 00:33:19 | G30R63
Zdá se, že máš s muži stejné zkušenosti jako já. :D Zadaných a ženatých jsou plné seznamky.
18.07.2019 22:12:19 | Isabella Monvoisin
ten jenom v prospěchu sobě žije,
trpká je jeho fantasie :))) Viď? hih iST:-)**
18.07.2019 17:47:03 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA