Anotace: Pravdivých pár slov-pravdiva momentka ze seznamky(pro pana Tomáše co ma dvě děti 4 a 6 let)
Bohužel i to se stává. Nesmutni a hledej dál. Pro jedno kvítí slunce nesvítí.
21.07.2019 09:07:55 | Barijitka
Je to smutné, když muži hrajou takovou nepoctivou hru a pak raní.Na seznamkách málokdy najdeš toho "pravého", silného, charakterního, hodného...pracovitého a obětavého. Je velká škoda, že mnohdy jsou mezi námi klenoty, které nejsou objeveny a zaslouží si šťastný život.
21.07.2019 08:48:01 | Krahujec