Anotace: ...
Poslední řádek je výborný, sice jen letmo, ale naznačuje PROČ se hrdinka ocitá v té odchýlené pozici. TO je výborná zápletka hodná zpracování v básničce, s takovým nápadem básník nemusí švitořit o vzácných papírech a schoulených ptáčatech.
Vrhni se na tohle téma o nerozumné poslušnosti, poddajnosti a potlačené identitě.
22.07.2019 08:26:52 | Karel Koryntka
Takové nebezpečné bloudění u Bermudského trojúhelníku. Tak jen přát odvahu! Rád jsem přečetl.
21.07.2019 21:20:07 | šerý