Hladová

Hladová

Z večerního klidu
vynesl mě vztek
ňáký vůl z lidu
sežral mi steak
jen jsem si odskočil
na onu místnost
on toho využil
a sedl si blízko
a jedním tahem
sežral ho hbitě
utekl šmahem
cítiv se sytě
po mě však pingl
chtěl jídlo platit
jsem tady singl
a nejde to zvrátit.
Nikdo si nevšiml,
že jsem tu nebyl
úřední je šiml
a já jsem debil
zatáh jsem steak
a taky oblohu
teď mám jen vztek
a prázdno v bachoru.

 

Autor Ďábel sám, 22.07.2019
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Koala, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zas tam ten hajzl čekal a zas mu to vyšlo... :)

12.09.2023 10:57:29 | Koala

líbí

:)

12.09.2023 15:48:37 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel