vyzuto z kloubů cest
na pasece polehlého kapradí
neochotně probouzí se
a po chvíli zvolna vzlétá
/ ve vyčítavých turbulencích/
udivené stádo kopytnatých pištců
z pohádek
které trapně zaspala
znuděná noc..
...třeba je taky jednou uvidím, jestli to ovšem nejsou komáři, ty raději ne... :)
27.07.2019 08:19:04 | Philogyny
Sny si lze přát, ale přijímat jiné, akceptovat je a nesnažit se vysvětlit.
26.07.2019 09:26:38 | aravara