Bez tebe
Bez tebe jsem jak řeka
co vysychá i když pomalu
bez tebe jsem chlad
jenž studí od spoda až nahoru
bez tebe se cítím
jak rostlina bez zalití
bez tebe jsem voják
co se stane cílem krveprolití
bez tebe jsem úzkost
která radost k sobě nepřivábí
bez tebe jsem jen ta
co se boji všech odhodlání
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)