Obsahově chybí zacílení a víc děje, příběhu. Slova se snaží být naléhavá jsou ale málo konkrétní, my (čtenáři) nevíme co je "to první setkání" a s "čím nejde hnout" atd. tak se ta káravost a vemlouvavost trochu protáčí na suchu.
mě/mně jsou správně.
27.07.2019 09:14:58 | Karel Koryntka
Díky za reakci. Ale spíš ani tak nejde o příběh, vlastně tam žádný konkrétní není, to je pravda. Na poprvé si v tom třeba většina lidí nic nenajde, po odhalení na konci, že je to jakási rozmluva k člověku z pozice svědomí, tak na podruhé už možná někdo něco najde. "To první setkání" se svědomím, např. když poprvé v životě pocítíte jeho tíhu po nějakém zásadním rozhodnutí, to s čím nejde hnout, např. právě s učiněným rozhodnutí, obecně s minulostí. Každopádně jsem se chtěl vypsat ze svých pocitů, než něco konkrétního vyprávět.
27.07.2019 20:16:12 | G30R63