Cukrárna z venkova
Anotace: Cukrárna z venkova(v obci nedomice 27714)je tam příjemně u mé známé podívat se tam stoji za to
Do dveří vstupiji
už line se vůně z pečení
přicházím k pultiku
jsem radostná a u vytržení
Vitrína plná chutných zákusků
na ně mám místo ve svém žaludku
v nabídce i dorty krajené
a taky nechybí zmrzka točená
poháry z ní mámivé
málokdo tomu všemu odolá
Cukrárna z níž mám kila navíc
Nepřestanu s ní nikdy víc
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, vlnka, Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (3)