Nenapíšu
.
Hlínu bych si měl předcházet
nikdy nevím kdy odestele
Větru bych měl nadbíhat
nikdy nevím kdy rozfouká
a co ty víš zda půjdeš déle
nežli ta hadrová loutka
Pro ty díry vprostřed dlaní
kterými bych chtěl chytit
jeden lidský osud
ve víru bibliosu
co mi bůh snad zdaní
a ostří kosu
napsat báseň o tančících lachtanech
a o tom jaké je člověk hnojivo
Co za život jednou nastane
Ztratit se s vlnou tvých vod
.
.
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, Jort, Marten, Dreamy, Krahujec, vlnka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)