Ať si kdekdo říká co chce
míní nehezky o tobě
dělá z tebe blbce
ale nikdy nemluví o sobě
ty máš svou hodnotu
a to je to co tě vede vpřed
odhodlej se postav se
nečekej na potom konej hned
ať každý vidí že jen zeslábec nejsi
že tě nepoloží nikdo na záda
že tvé odhodlání nemít strach
každého zžíra a v klidu
v koutě stát nenechává