Poezie pro pracující
.
Sotva jsem uchopil sklenku
byl jsem venku.
Mléko zdraží, chleba zdraží
a já chrápu na nádraží.
Sebevědomé matky vychovávají
sebevědomé spratky.
Sebevědomí spratci a
vodka v akci.
Na nádraží chleba, mléko.
Léta pátrání po někom.. Někom.
Sotva jsem byl venku
zmuchlal jsem podprsenku
neznámému pohlaví.
Práce člověka otráví
a poezie teprv..
Nedýchá. Nedýchat. Tiše. Nedýchat.
.
.
Přečteno 273x
Tipy 13
Poslední tipující: Krahujec, Marten, vlnka, Petbab, Iva Husárková, šerý, Ruda Štola, yarek, Jort, Dreamy
Komentáře (9)
Komentujících (5)