Poetické, mohlo by fungovat i jako text písně. (Jen ten Radegast..., sice to má návaznost na to pivo v textu, ale to tvé stálé koketování s pohanstvím... :-) )
29.07.2019 15:33:56 | lonewolf
Ono to není ani tak koketování s pohanstvím... i když... :)
Radegast zkrátka k Radhošti - a k Beskydům vůbec - neodmyslitelně patří.
Když jsem v Beskydech, tak nade mnou bdí Radegast... kdo jiný taky, že?
Kdybych to napsal v Krkonoších, tak zmíním Krakonoše ;)
29.07.2019 15:39:20 | PATA