Ty roky
Anotace: Ty roky(prý po 50 se začínají objevovat všechny neduhy)
Roky prokluzly ti mezi prsty
sevřít už je nejde
i když přání by bylo
držet je v rukou pevně
oni se už nevrátí
odpluly jak mračna do dáli
tolik si toho užily
jen smějou se s povzdálí
rok po roce se střídá
to je koloběh žití
každý rok je pak znát
když člověk stárne
a není už tolik hbitý
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)