Řidiči
Anotace: Řidiči(neštěstí co stalo se tragédie veliká 2 leté dítko zabité a druhé o život bojuje)
Proč řidiči nejsou vzorní
proč jak blázni se chovají
chtějí ukázat co na silnici umí
ale na opatrnost nedbají
jak může někdo srazit kočárek
a ani ho vůbec nevidět
ubohé dítě v něm zabít
pozornost v autě je slovo hanlivé
takový člověk je sprostý vrah
co si to nejhorší zaslouží
maličkemu dítku život nikdo už nevrátí
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková
Komentáře (0)