Hoř ohni náš
Hoř,hoř ohni náš
ať teplo domu dáš
až vítr zaduje,
celý studem zčervenáš
Oheň nám teplo dává
jako moje láska žhavá
jež když srdcem pronikne,
bude krev jako láva
Hoř,hoř ohni nám
dlouho,co tě znám
když hřál si v zimě,
nebo pohon dával továrnám
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
Komentáře (0)