Jsem stín sebe sama
jen zapal nebe nad hlavou - vyjdi z vlastního stínu, protáhni si s úlevou páteř svého pohledu hrbícího se nesměle jako skloněná hlava stydlína..
Koryntkovo hodnocení-jako takřka vždy zavádějící a zde navíc škodlivě odkrajující živé maso básně....
:-D*
07.08.2019 08:16:51 | Frr
Vyjádření může být neobvyklé, ale mělo by být stále soudné (dobré a výstižné). Ženy mi připomínají že nemám koho pohladit - je výborný obraz. Pak dolejc s těmi záblesky je to přeplácané (vítězství, zatracení, oči, louže, andělé, síně, touhy... konkrétní + abstraktní všechno hurá k sobě / přes sebe.
Tohle říkám většině básníků na literu, kteří se snaží: UBER básnění. Stačí jen mluvit. (první 3 řádky jsou dobré)
05.08.2019 10:10:12 | Karel Koryntka