Anotace: Pro tebe, ty co jsi mi vším
Spíše jsem to myslel, že když nejsme spolu. Rádi už se máme. Nevím někdy mi přijde, že trochu moc analyzuješ, co?
09.08.2019 18:23:15 | Nezvaný a nevkusný
Mezi řádky straší dost nebezpečná úvaha: jestli mě nebudeš mít ráda, ovládne mě zlý duch... Odpovědnost za svou duši nelze přenést na druhého, i když ovlivnění tu jistě je. Člověk se chová lépe, když ho druzí mají rádi. Pravou životní sílu a mravnost však čerpáme jedině ze sebe. (či z Boha se také dá říct)
Nicméně člověk lásku druhého opravdu potřebuje, většinu života na tom všechno stojí.
07.08.2019 08:31:21 | Karel Koryntka