Přízemní lov
.
Ve tři
doma na židli chytil jsem
na nohy z koberce
kapra
a z každého patra
pode mnou a nad
křičeli lidé -- Není to fér !
Vždyť rybář se má umazat
--
--
Od těch dob vidím své ruce
pouštět ptáky do nebes
Není toho tolik co vím
ale rád bych
ne zítra
ne dnes
.
.
Přečteno 220x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Frr, piťura, Neegoista88, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)