...taky krásná...;-)si tě oblíbím...
30.12.2022 17:03:07 | Marten
To je vždy moooc milé - děkuji- po n. Roce k Tobe nakouknu- ted chybi čas… opatruj se…
30.12.2022 19:21:02 | Štírečka
Drž obraznost ale přikloň se víc k smyslu. Mluv básnicky, ale DOBŘE. Např. řádek "nejsem všude kdo tě hýčká" nedovedu přečíst, ta věta má naléhavost, ale nemá jasný smysl. Nebo slovo "pro" jímž začíná 3.sloka, to je oblíbené básnické slovo, které málokdy plní nějakou funkci.
07.08.2019 09:16:28 | Karel Koryntka
Víš, ono je to trochu jinak: sloky navzájem navazují, takže: pro navazuje na předchozí řádek.
A v - jak říkáš - nesrozumitelném : nejsem všude kdo tě hýčká... chybí asi to větší odsazení...
V každém případě: moc děkuji za zájem a za kritiku ! Přeji ti dobře prožitý den. J.
07.08.2019 10:18:37 | Štírečka