Dobrý nápad na báseň...Nasypu ještě špetku skořice a dám si své oblíbené capuccino...;-)
07.08.2019 16:17:37 | Marten
Do kávy skořice? To by mě nenapadlo - zkusím to. Musím si ale zakoupit skořici. Díky za zajímavý tip, Martene.
07.08.2019 20:00:06 | šerý
Krása a originální vystavěné téma... jak vyčtené z kávové sedliny. Jako kavoman žasnu a uznale přikyvuji. Líbí se mi taková kreativita a rád jsem si uždíbnul.
07.08.2019 12:44:06 | šerý
Ve 4.řádku bych dal "ještě mě melou". V 7.už to může zůstat. A v pointě nutně musí být "chutnám" jinak budeme v rozporu s obsahem. "chutím" říká ten kdo chutná sám sobě.
Obraz je velmi dobrý, zřejmě originální, bezděčný ještě vzdor pokořené duše. Vykřičník 3 řádky před koncem perfektně vyšel i tři tečky na konci. Básnička se mi líbí.
07.08.2019 09:35:17 | Karel Koryntka
...chápu, že nevývratný fakt, že se nádherně rozvoníš, je chabou útěchou,
když jsi tak potupně trýzněna....:-D* ST*
07.08.2019 08:41:48 | Frr