tichošlápek
Po tichu se vkradá
je jak duch
tichošlápek zvaný dobrodruh
po špičkách jde tiše
aby nikoho nevzbudil
aby ani slůvkem nepromluvil
aby o něm nikdo nevěděl
přišel prošel odešel
je jak vítr co ustál právě
neviditelný tichý někde v trávě
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Frr, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (4)