Já bych řekl (a zřejmě i ty bys normálně řekl) "prší". Takový 1.řádek by se dobře hodil k výrazu "neroztek". Takto jako když v básničce mluví 2 lidé. Jeden říká "snesly se kapky deště" a druhý "neroztek". Jeden v minulém čase (snesly), druhý v přítomném (roztahují).
Tohle je alfa a omega, to nejdůležitější v psaní, aby to byl JEDEN svérázný kompetentní pohled, který nám referuje o realitě. To se příště ještě pokus vyhmátnout. Básnička je velmi dobře nazvaná.
09.08.2019 10:17:27 | Karel Koryntka