Anotace: Být volný jako pták chtěl bych být
Místo "kousek z těch hvězd" bych dal věcnější "něco z těch hvězd" - tento verš se mi líbí nejvíc a žádný spisovatel s takovým úmyslem nepracuje zbytečně.
Lepší název "Sám sobě napospas" (vyhnout se shluku "ss") Název je velmi dobrý.
V básničce je řada dalších krásných nápadů (hvězdný řád vět, kroužky, hrát si s tělem na život...) - všechno cítím eticky čistě jako v plenkách a upřímně nad propastí mezi světy lidské svobody (hvězdy) i odpovědnosti (strach).
10.08.2019 09:16:10 | Karel Koryntka