Narodily jsme se
pobudeme chvíli a zemřeme
ale stále nevíme co nás čeká
přejdeme jen do druhého pokoje
bude život jiný v pokračování
nebo je to nepravda všechno jen
zůstaneme stále stejní
i když nebudeme živý
vrátíme se ještě někdy zpátky na zem
bude jen tělo bez duše
a budem všichni už bez viny
nebo budeme prosit o prominutí
všech našich hříchů
a snad pykat za své zločiny