Někdy je to běh
na hodně dlouhou trať
jindy je to jak
blesk z čistého nebe
to co nepředvídáš
ale pak ve vteřině přijde
to když špatnou nohou vykročiš
a vše se úplně hroutí
někdy je to k pousmání
jindy je to na nadělání do gatí
pak přijde otázka si říct
je čas odejít nebo ještě chvíli žít