Váhy se překlopily a dna se dotkly lehčí miskou
Zatracená gravitace ovlivněna zemskou tíží
A teď jsme na dně, jsme nad ně sakra nízko
Kam i ty nejtemnější duše zabloudily
Váhy se překlopily a všechna slova uhynula
I ta, co seděla si volně mezi řádky
Teď jsme se přehoupli z bodu sto do bodu nula
Jsme mimo škálu, už nevejdem se do přihrádky.
...přihrádky jsou ale stejně nespolehlivý..neboť nepřesvědčivý...jsou to jenom regálky ve zkamenělejch knihovnách našich světů...:-D*
15.08.2019 19:30:22 | Frr