Světlo v dětských očích
Anotace: krása dětských očí :)
Světlo v dětských očích
když měsíček se vzbudí
zažehnout mohou lásku mateřskou,
lidé bohatí, nebo chudí
Světlo v dětských očích
jako když hoří dům
jak šťastná jejich maminka,
když pusu dá rtům
Světlo v dětských očích
jak když vzplane zápalka
ten plamínek vítr sfoukne
jako život nebohého Hálka
Světlo v dětských očích
s večerem červánek pohasne
když do postele uléhají
oči vidí jen to krásné
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Frr, vlnka
Komentáře (0)