Trefné, Now.. až děsivě treFné
17.08.2019 20:34:00 | SOBEC
Ubavit se k smrti. Já se nechci nikam trefovat. Mít terč znamená pořídit si pušku. Ale upřímně, již dlouho jsem se v době necítil takto podivně. Jako by někdo dětem házel zápalky do stohu. Z všelijaké reality zlo snáze vykukuje.
18.08.2019 11:32:08 | Now