Protivník
Anotace: Krátká satira sebe sama
City
podtrhují žal.
Bitva,
kterou jsem již vzdal.
Jakub,
jehož jsem se ptal
proč
proti mně dav poštval.
Jakub,
jenž mi rady dal,
Jakub,
jenž mi sprostě lhal.
On
mi Šťastný úsměv vzal,
on
se protivníkem stal.
Komentáře (1)
Komentujících (1)