Zvitězím
Na nohu kouli
na ruce želízka
aby jsi neutek
aby jsi byl tu
když není mi nejlíp
a přemáhá mě smutek
na očí šátek
do pusy roubík
tím se ti odměnim
aby jsi neodešel
věděl co doma máš
a za jinou mě nevyměnil
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (1)