No jen aby, sám od sebe se zajištěný člověk svému přirozenému údělu rychle rád vzdaluje. Natož aby na něj byl hrdý. A ohrožuje ho vlastní neschopnost, lenost víc než lživí proroci. Ten mnohočetný patos nepůsobí přesvědčivě optimisticky spíš jako "korektně".
Jinak slova jsou volená správně zřejmě v souladu s úmyslem a název také.
22.08.2019 07:41:14 | Karel Koryntka