Některý dny jsou tak obyčejný
v koupelně kreslím si prsty na zrcadlo
tvá duše je tajemná jak Bermudskej trojúhelník
hledání tvého já úspěšně nedopadlo...
Některý dny jsou tak divně zvláštní
A na zahradě zrovna kvetou třešně
dnešní ráno zas bylo plné pseudovášní
a stejně to dopadlo neúspěšně!
Zas další dny tak běžné obyčejný
strohé, smutné, bez smyslu pro lásku
všechny ty minuty, hodiny tak nudně stejný
a každé slovo postrádá nadsázku
Některý dny jsou hrozně divný
a na mým plotě zrovna sedá kos,
celý můj život je negativní
když v tající zmrzlině zkrápím nos
Jen bosá chci chodit v mokré trávě
láska už není na splátky
nakonec utopit splín a žal ve Vltavě
A v alkoholu,
když hospody otvíraj zahrádky...