Sbírka: Zápisník pomatence
Slova vyřčena byla,
nesla se ozvěnou.
Jen bolest ti zbyla
s hrdostí vznešenou.
Slova pronesená
zabodla se do srdcí.
Rána zanesená,
žal a příkoří.
Tvůj hněv pořád hučí ti v uších,
pálí jak roztavený kov.
Vyřčená slova budí tě ze snění,
svědomí prosí tě o milost.
Sladká nevědomost,
chybí tvojí duši.
Smutná budoucnost,
stále tě mučí.
Láska však stále leží v tvých dlaních,
v bezesných nocích bere ti dech.
Srdce tvé v nekonečných přáních,
prosí jen o polibek...