Učíme se stále
jak v dětství žáci
jsme občas rozspustilý
škodní darebáci
věk je jen číslo
i ja mám bláznivé nápady
občas jsou to zajímavé záhady
i v jednatřiceti se cítím
jak teenager v pubertě
prostě jsem svá
i když někdy nenormálně
někdy jsem ďáblík
jindy anděl se svatozáří
co je bláznivá ale štěstím září