Nostalgie
Asi už jsem vážně starý,
když čtu básně co dřív jsem napsal.
Bádám nad slovy co všechno halí.
Sumíruju, co vše jsem zaspal.
Vzpomínám co nikomu už nepoví.
A usmívám se nad vzpomínkami.
Hřeje mě spadlé listoví
a touha být zas spolu
sami.
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, breberkar, Marten, Fany, Iva Husárková, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)