Dobrý úhel pohledu do filosoficky - psychologického vnímání života, které nastoluje zamyšlení nad podstatou bytí...a zároveń bolestivé. Ale to k životu patří - překonávat, smiřovat se a nakonec si říci -"dokázali jsme to."
27.08.2019 11:23:53 | Krahujec