Dospěli jsme do věku svých otců
Anotace: Jak mě to napadlo.. volný verš..
Dospěli jsme do věku svých otců
však víš kamaráde, lahváč na parapetu,
mozoly od krumpáče a od krku kytary.
Věkový rozdíl zastře panák rumu na pohodu,
flanelová košile z výprodeje
a dokud se drží, nesmažeme křídu z vrat.
Zajdeme na Druhou trávu zpívat budem Sáro
už jenom chlastat budem nad rozlitym mlíkem
a vzpomínat na kolej.
Čeká nás rádio v garáži a vazelína kam se podíváš,
však víš kamaráde, lahváč na parapetu,
dospěli jsme do věku svých otců.
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: Now, Akrij8, J.Karasová, Avola, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)