Socialni sítě
Anotace: Sociální sítě(ještě že je nemám)
Sociální sítě zamotaný nítě
kdo se do nich zamotá
nikdy se z nich nevymotá
je to silné pouto
kterému se nejde vzepřít
je to jako droga
co nejde si odepřít
jen vymejvárna mozku
co ničí dobré mravy
kdo sítěma žije
leckdy pocítí kruté zrady
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Lighter, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)