Vždycky jsem se divil,
proč ten zahradníček vyhodil z okna křen, když to nebyla rozmarýnka.
Toto je dobré..jen malá zmínka..
08.09.2019 03:35:09 | Now
Je polnoc ale kvôli Vám sa idem ešte pred spaním najesť! :D nie.. v skutočnosti by som šiel aj tak.. :D báseň je skvelá slečna Karasová :)
30.08.2019 00:16:14 | Dávid