S Umouněnkou souhlasím... takhle je to seznam přání, dopis Jžíškovi a schází přednes, mimika a gestikulace, aby to mohlo být něco víc...
30.08.2019 17:06:01 | aravara
Připomnělo mi to, když jeden autor četl na autorském čtení nápojový lístek. Podal to tak, že z posluchačů vlastně nikdo nepochopil, že nečte skutečnou báseň. Tady ta věcička působí trochu jako nákupní seznam, ale nemohu říct, že jsem nikdy nenapasala podobné "dílko".
30.08.2019 11:02:43 | Umouněnka