Životní lekce
Ten pocit když se celý život ženeš kupředu.
Míjíš všechnu krásu té jízdy.
Snažíš se ovládnout hudbu.
Ovšem ten talent mě míjí.
Každý dnes hledá talent v něčem jiném.
I když něco dávno ovládá bravurně.
Celý život hledáš v nitru svém.
Ale své nadání kolikrát nenajdeš.
Ta frustrace z hledání sebesama.
Irituje mě čím dál víc.
Přitom talent je mezi oblakama.
Nic tím nezměníš...
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, vlnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)