Červené sandálky
Anotace: báseň o Sandálech
Jdou červené sandálky
jedna za druhou
putují do veliké dálky
ovázány zlatou stuhou
Široká cesta sluncem zalitá
po níž kráčí rudé sandále
od paprsků tkanička ušitá
měly botky nejednou namále
Když do kaluže šlápnou
ušpiní se kalnou vodou
dívčí ruce po nich chňapnou
aby opět zářily barvou jahodovou
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)