Anotace: Snad nejsem tak starý, ale paměť ta si umí pohrát.
Parahumanistický sociální schizofrenní psychopat to by bylo asi na 6 DG a
přidal bych 309 občasné šílenství a 604 poruchu osobnosti v dospělém věku, souhlas? Léčil bych to plegomazinem nitrožilně v kleci puškama a vodoléčbou no a dyby nebyl hóódnej tak bych ho sejmul laserovkou i s tou klecí no to je 1 kolik má hlav hlavně hlavně nemá nikdo za ním stát.
Teda pokud by nebyl Ňák cennej z ňákýho jinýho hlediska. Fšechno. A.
09.01.2020 02:22:46 | milík
Sice nerozumím zcela řeči tvého kmene, ale můžu říct že tak velký komentář jsem ještě nedostal :-)
Jinak, jo nekdy bych se do té klece zavřel a následně i odstřelil.
09.01.2020 02:34:49 | Eru Alonnar
Ještě že máme hlavu jen jednu. Co má říkat sedmihlavý drak? Líbí se mi.
03.09.2019 02:52:17 | šerý
No pravda a ještě si představ schizofrenního sedmihlavého draka :-D
Díky
03.09.2019 04:01:33 | Eru Alonnar