Tak i já si pošmákla, ale přiznávám, už jsem před tím měla i něco málo s nejmladší ratolestí...snídaně v cukrárně není z nejhorších. I když, u mě byla na prvním místě káva.:-)
03.09.2019 11:44:45 | Dreamy
Cukrárna - tomu říkám pohodový začátek sezóny zářijové paniky. Ale fajn, když všichni pobíhají, je dobré se zastavit. A toto je spíše digestiv. :)
04.09.2019 09:05:58 | Now