Smišek
Anotace: Smíšek(co se to se mnou děje)
Ahoj zdraví vás týna
pár dní jiná poblazněná
energie plná na rozdávání
smíchem usmátá k popukání
nevim co se to stalo
od pondělí jsem bláznivka
rozjařená už žádná háklivka
kolegyně v práci smichy padají
avšak jak dřív se už nehádájí
smích dokáže léčit
smích i sbližuje
se smíchem jde vše líp
smích neubližuje
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)