Jen ve filmu
Byl to ale gentlman
když jí kabát sundal
otevřel jí dveře
a vůbec nehudral
tohle už se moc nenosí
jako v dávných letech
je to jen vzpomínkou
ve starých filmech
tak už jen slzu zamáčknout
a pustit si dávné nahrávky
vzpomenout si na muže pravého
co nevypustil sprosté nadávky
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (3)