Hloupost zbrklých vět
Jako by mě bylo půl,
když naše ústa mlčí,
když míjíme se pohledem,
pro hloupost zbrklých vět.
Pro slova, co nás zraňují,
se v koutě láska krčí,
co jindy rádi slyšíme,
teď chceme neslyšet.
Jako by mě bylo půl,
když jsme si pouhým stínem,
co do sebe naráží,
za zdmi různých pokojů.
Jeden v druhém hledá,
kdo toho je víc vinen,..
že nezvládáme lásku,
bez osobních soubojů.